NIL

NIL je prvo slovensko IKT-podjetje in eno izmed redkih v širši regiji srednje ter jugovzhodne Evrope, ki se ponaša z nazivom VMware Solution Provider – Premier Partner, najvišjim statusom znotraj VMware partnerskega programa.

Partnerski naziv VMware Premier Partner potrjuje naše kompetence za podporo celotnega portfelja VMware tehnologij s področja virtualizacije in računalništva v oblaku. Naši strokovnjaki so nosilci številnih tehničnih certifikacij, ki so poleg našega širokega tehničnega znanja in izkušenj zagotovilo za optimalno implementacijo VMware rešitev.

Naše kompetence pa nadgrajujeta tudi naziva Partner Professional Services – Enterprise ter Service Provider – Professional.

Poleg partnerja VMware nam zaupajo tudi druga vodilna svetovna podjetja na področju informacijskih tehnologij, kot so Cisco Systems, Microsoft, IBM, Aerohive, EMC, Extrahop, F5, MobileIron, Palo Alto Networks, Pure Storage, RSA, Sandvine, VCE, Veeam in drugi.

Širok portfelj skrbno izbranih partnerjev in bogate izkušnje na področju podatkovnih centrov, omrežij, varnosti in produktivnosti nam omogočajo, da prepoznamo najboljše rešitve in aktivnosti za reševanje tehnoloških in poslovnih izzivov naših strank.

Z našimi rešitvami in storitvami smo prisotni po vsem svetu, naša lokalna predstavništva pa najdete v Južnoafriški republiki, Maroku, ZDA, Savdski Arabiji, Srbiji in na Hrvaškem. Sedež podjetja je v Sloveniji, skupaj pa NIL zaposluje več kot 120 ljudi.


Za dodatne informacije pišite na marketing@nil.com oziroma pokličite +386 1 47 46 500.

Sponzorji