HPE

HPE je tehnološka družba, ki svojim širokim portfeljem rešitev, sotritev in produktov na področju informacijske tehnologije uporabnikom omogoča optimizacijo obstoječih IT okolij in transformacijo aplikativnih rešitev. Trgu nudimo inovativne tehnologije prihodnosti, ki gospodarskim objektom omogočajo preobrazbo poslovanja.

Smo v času, ki zahteva kontinuirano pospeševanje in optimizacijo poslovanja. Gospodarstvo, pa tudi svet, se danes v resnici lahko vrtita le tako hitro, kot ju pri tem lahko podpira IKT industrija. Trditev stoji tudi z druge »perspektive«, le tako hitro, kot se razvija IKT industrija, se lahko vrtita tudi svet in z njim gospodarstvo.

Pa tu ne gre za nikakršno tekmo. Gre preprosto za skladnost in potrebe sodobnega časa in poslovanja. Zato je pomembno, da smo med seboj tesno povezani, da mi, ki iščemo za vas najprimernejše rešitve, čim bolj razumemo vaše potrebe, izzive in pričakovanja, ter vam z našim storitvami omogočamo, da ostajate najuspešnejši, da delujete hitro in konkurenčno, da vam zagotavljamo zanesljivo, varno in z vidika informatike vedno delujoče poslovanje.

Za dodatne informacije pišite na info@selectium.com oziroma pokličite na +386 1 543 88 88.

Sponzorji