VMware vSAN

Dejan Grubić, Senior System Engineer, VMware

VMware vSAN je vodilna rešitev na področju Software-Defined Storage-a. Cilj predstavitve je predstaviti koncept VMware vSAN-a, arhitekturo rešitve, ter scenarije uporabe, ki so rezultat preuzemanja vodilnega mesta na področju Software-Defined Storage-a. Odkrijte zakaj bo glede na IDC, že do leta 2020 50% skupnega storage tržišča v segmentu Software-Defined Storage-a.

VMware NSX

Piotr Jablonski, CCIE RS, CCIE SP, CCDE, Senior Systems Engineer, VMware

VMware NSX bo revolucioniziral varnost modernega data centra, hitrost implementacije sistemskih in mrežnih virov, integracijo z mnogimi ponudniki mreže in varnosti, ter znatno optimiziral fizične mrežne vire (ruterji, stikala, požarne pregrade) v data centru, tako kot je vSphere omogočil v segmentu stežnikov.

Predavanje bo v angleškem jeziku.

VMware vRealize Suite

Marek Brazina, Specialist System Engineer SDDC, VMware

Glede na IDC je skoraj vsak tretji oblak (privatni ali javni) upravljan, nadziran in automatiziran z VMware vRealize Suite-om, katerega sestavljajo več komponent (na voljo kot Suite ali ločeni produkti): vRealize Operations, vRealize Automation, vRealize LogInsight, vRealize Network insight, ter vRealize Business for Cloud. Največja prednost vRealize Suite-a je, da omogoča nadzor, upravljanje in avtomatizacijo na samo virtualnega, temveč tudi fizičnega okolja, baz podatkov in aplikacij. Cilj te predstavitve je predstaviti zmožnosti rešitve vRealize Suite, s tem pa možnosti transformacije Vašega data centra v Software Defined Data Center z vsemi funkcionalnostmi, katere imajo tudi največji ponudniki oblakov.

Predavanje bo v angleškem jeziku.

VMware Workspace One

Dejan Grubić, Senior System Engineer, VMware

Workspace One je rešitev, ki združuje upravljanje delovnih postaj, aplikacij, mobilnih telefonov, tablic, ter pristop koorporativnim podatkom in virom. Cilj predstavitve je prikazati pogled na ta del IT-ja iz dveh zornih kotov. Prvi s strani sistemskih administratorjev in varnostnih inženirjev, ter drugi s strani končnih uporabnikov, še posebej nove generacije uporabnikov IT sistemov, ki želijo enako izkušnjo kot takrat, ko uporabljajo moderne tehnologije v privatnem času.

Implementing NSX - Real-life journey from idea to practice

Mitja Robas, NIL d.o.o.

The presentation will discuss lessons learned and path along with obstacles of getting from an idea to a working VMware NSX SDN/NFV solution based on a real-life example with tools and components used along that journey.

Predavanje bo v angleškem jeziku.

 

Delovni prostor v VDI okolju

Jure Pančur, Diss d.o.o.

Jure Pančur dela na IT področju več kot 20 let, v zadnjem desetletju kot tehnični svetovalec v prodaji HP infrastrukturnih rešitev. Je dober poznavalec rešitev, ki jih ponujata danes Hewlett Packard Enterprise in HP Inc., torej pokriva področja, kot so hramba in varovanje podatkov, strežniška infrastruktura, oprema podatkovnih središč in podobno, poleg tega pa tudi opreme, ki jo potrebujejo končni uporabniki v podjetjih.

 

Inteligentni rob mreže in simbioza z virtualizacijo

Igor Grčić, HPE Aruba Networks

Igor Grčić v družbi HPE nastopa kot vodja partnerske organizacije in prodajni manager v državah jugovzhodne Evrope. Osredotoča se na razvoj HPE-jevega poslovanja s poudarkom na velikih projektih, ki vključujejo HPE in Aruba omrežno opremo. Ima več kot devet let delovnih izkušenj v panogah telekomunikacij in informacijskih tehnologij. Deloval je kot vodja odnosov s ključnimi strankami, vodja razvoja izdelkov in vodja ponudb in projektov.

 

Sponzorji